Metroid Prime Remastered pentru Nintendo Switch, disponibil chiar acum

Autor: Cosmin Aionita | 09.02.2023
Metroid Prime Remastered pentru Nintendo Switch, disponibil chiar acum
Foto: Nintendo

Cu ocazia celui mai recent episod Nintendo Direct, cei de la Nintendo au dezvăluit Metroid Prime Remastered, versiunea refăcută pentru Nintendo Switch a jocului lansat inițial în 2002, pe Nintendo GameCube.

Această remasterizare beneficiază de grafică refăcută în HD și îmbunătățește componenta audio. Pe lângă creșterea rezoluției de redare, mai toate elementele ce țin de porțiunea vizuală a jocului au fost retușate, modelele originale fiind înlocuite cu versiuni noi, refăcute la standardele actuale.

La fel ca în original, veți intra în pielea eroinei Samus Aran, care va explora planeta Tallon IV, înfruntând nenumăratele sale amenințări cu ajutorul arsenalului din dotare. Pe lângă prezentarea remasterizată, Metroid Prime Remastered beneficiază și de o schemă de control refăcută, adaptată pentru cele două stick-uri analogice caracteristice controllerelor moderne, ce vă permit să țintiți și să vă mișcați în același timp.

Metroid Prime Remastered este disponibil chiar acum pentru Nintendo Switch, în format digital prin Nintendo eShop, la prețul de 39,99€. De asemenea, o versiune fizică a jocului va fi disponibilă în magazine începând cu 3 martie 2023.

Metroid Prime Remastered
Foto: Nintendo

Sursa: Nintendo

Urmărește Go4Games.ro pe Google News