Un nou joc Battlefield va fi lansat în 2021 pentru PC și console

Autor: Cosmin Aionita | 23.04.2021
Un nou joc Battlefield va fi lansat în 2021 pentru PC și console
Foto: Electronic Arts

Printr-o postare a lui Oskar Gabrielson, General Manager al studioului DICE, Electronic Arts a confirmat oficial că lucrează la un nou joc al seriei Battlefield, ce urmează să fie lansat în toamna acestui an. Momentan, EA a ales să nu dezvăluie jocul, promițându-ne ca un astflel de anunț, alături de toate detaliile despre acest nou titlu, vor sosi foarte curând, în lunile următoare.

Descris drept “următoarea generație de Battlefield”, acest joc pentru console și PC va beneficia de aportul celei mai mari echipe de dezvoltare din istoria seriei. Astfel, în timp ce echipa EA din Gothenburg promite să ducă tehnologia din spatele jocului la un nou nivel, la realizarea jocului își vor aduce aportul studiourile DICE, Criterion și DICE Los Angeles.

Conform spuselor lui Gabrielson, noul titlu se află în stadiile finale de producție, zilnic fiind finisat și rebalansat pentru a crea cel mai bun joc Battlefield posibil. Toate elementele caracteristice seriei vor fi duse la următorul nivel: bătălii de proporții epice, accentul pus pe confruntările militare, momentele neașteptate, distrugerea mediului înconjurător și mai mulți jucători în meciurile multiplayer. Toate acestea vor fi posibile grație puterii oferite de consolele de nouă generație și de PC.

Un nou joc Battlefield pentru mobile în 2022

De asemenea, DICE lucreaza alături de studioul Industrial Toys la un nou titlu Battlefield, special conceput pentru smartphone-uri și tablete, acesta urmând să-și facă apariția în cursul anului 2022.

Această ediție de Battlefield va fi un joc complet nou, construit de la zero pentru aceste platforme mobile, care va păstra însă elementele definitorii ale seriei. Noul titlu Battlefield pentru mobile va intra acum în faza de testare, înainte de lansarea programată pentru anul viitor.

Battlefield
Foto: Electronic Arts

Sursa: Electronic Arts

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News