Suportul pentru NVIDIA Reflex, adăugat în patru shootere noi

Autor: Cosmin Aionita | 17.12.2020
Suportul pentru NVIDIA Reflex, adăugat în patru shootere noi

Într-un articol precedent, v-am povestit pe larg despre tehnologia NVIDIA Reflex și modul cum aceasta diminuează latența locală ce-și poate face apariția chiar și în cazul unui sistem performant dedicat jocurilor pentru PC.

Ei bine, fanii jocurilor de tip first person shooter au un nou motiv de bucurie, patru astfel de titluri primind update-uri oficiale ce include suport pentru NVIDIA Reflex: CRSED, Enlisted, Mordhau și Warface. Tehnologia NVIDIA Reflex este disponibilă pentru toate plăcile video din gama GeForce începând cu seria 900.

Toate cele patru jocuri beneficiază acum de reduceri semnificative ale latenței sistemului datorită Reflex. CRSED beneficiază de o reducere de 23% a latenței sistemului atunci când Reflex este activat, Enlisted primește o reducere de 20%, latența sistemului în Mordhau este redusă cu 41%, iar în Warface cu 22%.

Aceste titluri se alătură unei liste deja existente de jocuri care beneficiază de NVIDIA Reflex, precum Call of Duty: Black Ops Cold War, Call of Duty: Warzone, Fortnite, Valorant, Destiny 2 și Apex Legends.

NVIDIA Reflex combină soluții hardware, software, G-SYNC și in-game pentru a măsura și reduce latența sistemului, aspect foarte folositor mai ales în titlurile competitive.

NVIDIA Reflex

Bundle-ul Call of Duty: Black Ops Cold War se prelungește

Cei care cumpără o placă video NVIDIA GeForce RTX 3080, GeForce RTX 3090 sau un sistem desktop echipat cu una dintre aceste plăci video vor primi cadou un exemplar standard al jocului Call of Duty: Black Ops Cold War pentru PC. Acestă promoție este valabilă la magazinele fizice si online partenere, până pe data de 11 ianuarie 2021.

Pentru a vedea cum funcționează și ce beneficii aduce NVIDIA Reflex în titluri de genul first person shooter, puteți urmări acest clip video din Call of Duty: Black Ops Cold War:

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News