Outriders va fi inclus în serviciul Xbox Game Pass

Autor: Cosmin Aionita | 16.03.2021
Outriders va fi inclus în serviciul Xbox Game Pass

Megan Spurr, Community Lead pentru Xbox Game Pass, a făcut un anunț foarte interesant pentru abonații la acest serviciu: jocul Outriders, așteptat pe piață chiar la începutul lunii aprilie a acestui an, va fi disponibil, încă din prima zi, și prin intermediul Xbox Game Pass. Mai exact, abonații Xbox Game Pass ce dețin o consolă Xbox sau au acces la serviciul de game streaming disponibil pentru dispozitivele Android vor putea juca Outriders, fără niciun cost suplimentar, imediat ce jocul va fi lansat pe 1 aprilie 2021.

Totuși, există și câteva neajunsuri ale acestui anunț: Outriders nu va fi inclus în serviciu decât în versiunea sa pentru console, deci abonații Xbox Game Pass pentru PC nu vor beneficia de jocul realizat de studioul People Can Fly. De asemenea, Microsoft nu își oferă încă, în mod oficial, serviciile de gaming (precum consolele Xbox sau serviciile Xbox Live și Xbox Game Pass) în România, fanii din țara noastră fiind nevoiți să folosească metode “alternative” de a beneficia de acestea.

Demo-ul pentru Outriders este disponibil acum

Mai există însă o șansă pentru cei care vor totuși să încerce Outriders înainte de a decide dacă își doresc sau nu să achiziționeze jocul. Este vorba despre versiunea demo pentru Outriders, disponibilă acum în mod gratuit pentru toate platformele (PC prin Steam, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 și PlayStation 5).

Acest demo oferă acces la primele ore din joc, abordabile cu toate cele patru clase de personaje, atât în mod single player, cât și co-op. Mai mult, personajele create în acest demo vor putea fi importate și în versiunea completă a lui Outriders, odată ce aceasta va fi lansată.

Third person shooter cu elemente de RPG

Outriders promite să fie un shooter cu elemente de RPG, a cărui acțiune va fi plasată într-un univers SF întunecat, iar întreaga campanie, construită pe o fundație narativă foarte dezvoltată, va putea fi abordată atât în mod single player, cât și co-op, alături de încă doi jucatori.

Fie că optează pentru a parcurge aventura singuri, fie că se grupează în echipe de câte trei, jucătorii vor putea alege între mai multe clase de Outrideri, pe care îi vor putea personaliza în detaliu. Pe lângă inevitabilul sistem de loot și evoluție a personajelor, porțiunea de RPG din Outriders se va face simțită și grație multitudinii de quest-uri (principale sau opționale) pe care le veți avea de îndeplinit, precum și numeroaselor NPC-uri cu care veți avea ocazia să purtați discuții pe parcursul acestei aventuri.

Outriders urmează să fie lansat pe 1 aprilie 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam).

Sursa: Xbox Wire

Urmărește Go4Games.ro pe Google News