Overwatch 2 sosește mai devreme decât ne așteptam. Când are loc beta-ul și cum poți participa

Autor: Cosmin Aionita | 14.03.2022
Overwatch 2 sosește mai devreme decât ne așteptam. Când are loc beta-ul și cum poți participa
Foto: Blizzard Entertainment

După ce anunțaseră că nici Diablo IV, nici Overwatch 2 nu vor fi lansate în cursul acestui an, cei de la Blizzard Entertainment au decis să-și schimbe strategia, cel puțin în privința celui de-al doilea titlu din seria Overwatch. Astfel, experiența PvP din Overwatch 2 va fi „decuplată” de cea PvE, în felul acesta conținutul competitiv PvP urmând să fie livrat mai repede către jucători, în timp ce echipa producătoare va continua să lucreze la aspectul PvE al jocului.

De asemenea, testele closed alpha pentru Overwatch 2 PvP au început în anumite regiuni și, momentan, includ doar angajații Blizzard Entertainment, jucătorii profesioniști din Overwatch League și alte câteva grupuri selectate cu atenție pentru a pregăti următoarea fază de tastare, dedicată publicului larg.

Este vorba despre primul Beta pentru Overwatch 2 PvP, care va debuta spre sfârșitul lunii aprilie 2022, pe PC, în anumite regiuni ale lumii. Acest closed beta va include un număr sporit de testeri, pentru a colecta cât mai mult feedback legat de gameplay. Astfel, producătorii intenționează să testeze noile opțiuni, conținut și sisteme implementate în Overwatch 2 înainte să treacă la următorul pas: un număr și mai mare de jucători, într-o viitoare sesiune beta, care să streseze cu adevărat serverele jocului.

Prima sesiune de testare beta pentru componenta PvP din Overwatch 2 va include următoarele componente:

  • 5v5
  • un nou erou: Sojourn
  • noi hărți
  • un nou mod de joc: Push
  • modificări ale eroilor deja existenți
  • un nou Ping System

Cei care doresc să se înscrie în prima sesiune de testare beta pentru Overwatch 2 PvP o pot face accesând site-ul oficial al jocului. Accesul va fi acordat în etape, un număr din ce în ce mai mare de jucători urmând să fie acceptați treptat în fazele viitoare de beta.

Overwatch 2 a fost dezvăluit cu trei ani în urmă, cu ocazia BlizzCon 2019, jocul fiind dezvoltat pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC.

Overwatch 2 Beta
Foto: Blizzard Entertainment

Sursa: PlayOverwatch

Urmărește Go4Games.ro pe Google News