Paragon, un nou joc de la creatorii seriei Unreal

Autor: Cosmin Aionita | 04.11.2015
Paragon, un nou joc de la creatorii seriei Unreal

Epic Games, autorii seriei Unreal şi tehnologiei din spatele motorului grafic cu acelaşi nume, au anunţat Paragon, un nou joc conceput in-house pentru PC.

Deşi nu au fost oferite detalii suplimentare, faptul că Epic a promis să dezvăluie câte un erou pe săptămână segerează că Paragon va fi un nou shooter multiplayer bazat pe ideea de mai mulţi eroi jucabili, fiecare cu propriile abilităţi, în stilul Overwatch sau Battleborn.

Primul dintre aceşti eroi, Twinblast, poate fi admirat în teaser-ul de mai jos, Epic Games oferind posibilitatea de a câştiga şi activa diverse bonusuri in-game vizitând şi explorând site-ul oficial al jocului: www.epicgames.com/paragon.

De asemenea, faptul că Paragon pare a fi structurat în jurul mai multor eroi jucabili şi a item-urilor ce conferă diverse abilităţi ne duce cu gândul că Epic Games urmează să publice jocul în regim Free-to-play, bazându-se pe microtranzacţii.

Paragon este aşteptat pe PC în prima parte a lui 2016. Doritorii pot aplica aici pentru viitoarea sesiune de testare beta a jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News