Prey – prima oră de gameplay şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 17.02.2017
Prey - prima oră de gameplay şi imagini noi

Colegii de la Polygon au publicat un clip video ce prezintă prima oră de gameplay din Prey, cel mai nou proiect al celor de la Arkane Studios (seria Dishonored) şi Bethesda. Evident, având în vedere că avem de-a face cu porţiunea introductivă a jocului, atenţie la spoilere! De asemenea, puteţi admira noi imagini din Prey în galeria de mai jos.

Prin Prey, cei de la Arkane Studios îşi doresc să spună o poveste captivantă, condimentată de elemente de horror psihologic: acţiunea va avea loc pe Talos I, o staţie spaţială ce orbitează în jurul Lunii în anul 2032.

Aflat în postura cobaiului implicat într-un experiment ce-şi propune alterarea comportamentului uman, Morgan Yu, personajul central al jocului, trebuie să supravieţuiască haosului ce se instaurează odată ce o formă de viaţă extraterestră (Typhon) reuşeşte să evadeze din mediul izolat unde era studiată. Explorând Talos I, acesta va afla mai multe detalii despre propriul său trecut dar şi despre noile sale abilităţi paranormale.

Prey este realizat folosind motorul grafic CryEngine şi urmează să fie lansat pe 5 mai 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cei care plasează o precomandă vor primi pachetul DLC Cosmonaut Shotgun Pack.

Prey

PreyPrey

PreyPrey

Urmărește Go4Games.ro pe Google News