Prey – primul trailer cu gameplay şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 05.08.2016
Prey - primul trailer cu gameplay şi imagini noi

Dishonored 2 nu a fost singurul joc ce a beneficiat de o prezentare extinsă în cadrul QuakeCon 2016: Raphael Colantonio (director de creaţie) şi Ricardo Bare (lead designer) de la Arkane Studios Austian au realizat o demonstraţie de gameplay din Prey, exclusiv pentru publicul participant la eveniment. Totuşi, mai târziu, Bethesda a oferit un prim trailer de gameplay din Prey, precum şi câteva imagini noi din joc.

Prin Prey, Arkane Studios îşi doreşte să spună o poveste captivantă, condimentată de elemente de horror psihologic: acţiunea din Prey va avea loc pe Talos I, o staţie spaţială ce orbitează în jurul Lunii în anul 2032. Aflat în postura cobaiului implicat într-un experiment ce-şi propune alterarea comportamentului uman, Morgan Yu, eroul jocului, trebuie să supravieţuiască haosului ce se instaurează odată ce o formă de viaţă extraterestră (Typhon) reuşeşte să evadeze din mediul izolat unde era studiată. Explorând Talos I, acesta va afla mai multe detalii despre propriul său trecut dar şi despre noile sale abilităţi paranormale.

Prey este realizat folosind motorul grafic CryEngine şi urmează să fie lansat în cursul anului 2017, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Prey

PreyPrey

Urmărește Go4Games.ro pe Google News