Quantum Break a primit un nou trailer cinematic

Autor: Cosmin Aionita | 14.03.2016
Quantum Break a primit un nou trailer cinematic

Microsoft şi Remedy Entertainment au publicat un nou trailer pentru Quantum Break, de această dată fiind vorba de un montaj cinematic, susţinut sonor de o versiune cover a celebrei melodii „Come As You Are” a celor de la trupa Nirvana.

Quantum Break este un shooter third person dezvoltat pentru Xbox One şi Windows 10, în care eroul principal va avea la dispoziţie, pe lângă posibilitatea de a folosi un sistem de cover avansat, şi abilitatea de a manipula trecerea timpului.

Quantum Break se va desfăşura pe două planuri: în jocul video propriu-zis protagonistul va avea de înfruntat o corporaţie malefică – Monarch, în timp ce serialul omonim se va concentra pe dezvăluirea evenimentelor ce vor avea loc în cadrul acestei corporaţii. Din distribuţia jocului (şi a serialului aferent) vor face parte Shawn Ashmore (în rolul eroului principal Jack Joyce) şi Aidan Gillen (Game of Thrones, Maze Runner: The Scorched Trials).

Începând cu Quantun Break, Microsoft va inaugura şi funcţia cross-buy pe platformele sale. Astfel, cei care precomandă versiunea digitală pentru Xbox One a jocului (fie prin Xbox Games Store, fie de la partenerii retail care vând coduri digitale), vor primi gratuit şi versiunea pentru Windows 10 a jocului.

Quantum Break va fi lansat pe 5 aprilie 2016, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10).

Quantum Break

Urmărește Go4Games.ro pe Google News