Quantum Break – gameplay şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 03.03.2016
Quantum Break - gameplay şi imagini noi

Colegii de la IGN au publicat sesiuni întregi de joc din foarte aşteptatul Quantum Break, cel mai nou third person shooter de la Remedy Entertainment, creatorii seriilor Max Payne şi Alan Wake. De altfel, dacă urmăriţi cu atenţie clipurile de gameplay de mai jos, veţi observa numeroase similitudini între Quantum Break şi mai vechile jocuri ale celor de la Remedy.

Quantum Break este un shooter third person dezvoltat pentru Xbox One şi Windows 10, în care eroul principal va avea la dispoziţie, pe lângă posibilitatea de a folosi un sistem de cover avansat, şi abilitatea de a manipula trecerea timpului.

Quantum Break se va desfăşura pe două planuri: în jocul video propriu-zis protagonistul va avea de înfruntat o corporaţie malefică – Monarch, în timp ce serialul omonim se va concentra pe dezvăluirea evenimentelor ce vor avea loc în cadrul acestei corporaţii. Din distribuţia jocului (şi a serialului aferent) vor face parte Shawn Ashmore (în rolul eroului principal Jack Joyce) şi Aidan Gillen (Game of Thrones, Maze Runner: The Scorched Trials).

Serialul Quantum Break nu va fi inclus pe discul jocului, deşi acest lucru fusese iniţial promis. În schimb, utilizatorii vor avea nevoie de o conexiune activă la Internet în timp ce joacă Quantum Break pentru ca, între capitolele jocului, să poată viziona serialul prin intermediului video streaming-ului. Versiunea de Xbox One a jocului va oferi şi posibilitatea de a descărca complet aceste secvenţe video pe hard disk-ul consolei.

Quantum Break

Quantum BreakQuantum Break

Începând cu Quantun Break, Microsoft va inaugura şi funcţia cross-buy pe platformele sale. Astfel, cei care precomandă versiunea digitală pentru Xbox One a jocului (fie prin Xbox Games Store, fie de la partenerii retail care vând coduri digitale), vor primi gratuit şi versiunea pentru Windows 10 a jocului.

Quantum Break va fi lansat pe 5 aprilie 2016, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10).

Quantum Break

Quantum BreakQuantum Break

Quantum BreakQuantum Break

Quantum Break

Urmărește Go4Games.ro pe Google News