Quantum Break – noi clipuri de gameplay

Autor: Cosmin Aionita | 21.03.2016
Quantum Break - noi clipuri de gameplay

Colegii de la Gamersyde au realizat o serie de materiale video pe baza jocului Quantum Break, oprindu-se asupra a trei aspecte importante ale titlului celor de la Remedy Entertainment: partea grafică, gameplay-ului şi povestea. Puteţi urmări clipurile mai jos.

Quantum Break este un shooter third person dezvoltat pentru Xbox One şi Windows 10, în care eroul principal va avea la dispoziţie, pe lângă posibilitatea de a folosi un sistem de cover avansat, şi abilitatea de a manipula trecerea timpului.

Quantum Break se va desfăşura pe două planuri: în jocul video propriu-zis protagonistul va avea de înfruntat o corporaţie malefică – Monarch, în timp ce serialul omonim se va concentra pe dezvăluirea evenimentelor ce vor avea loc în cadrul acestei corporaţii. Din distribuţia jocului (şi a serialului aferent) vor face parte Shawn Ashmore (în rolul eroului principal Jack Joyce) şi Aidan Gillen (Game of Thrones, Maze Runner: The Scorched Trials).

Începând cu Quantun Break, Microsoft va inaugura şi funcţia cross-buy pe platformele sale. Astfel, cei care precomandă versiunea digitală pentru Xbox One a jocului (fie prin Xbox Games Store, fie de la partenerii retail care vând coduri digitale), vor primi gratuit şi versiunea pentru Windows 10 a jocului.

Quantum Break va fi lansat pe 5 aprilie 2016, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News