Quantum Break – puteri temporale şi efecte sonore

Autor: Cosmin Aionita | 24.02.2016
Quantum Break - puteri temporale şi efecte sonore

Colegii de la Xbox On au realizat un interviu cu Richard Lapington de la Remedy Entertainment, responsabil pentru partea audio a jocului Quantum Break. Aceasta explică, în clipul de mai jos, cum vor reacţiona muzica şi efectele sonore din joc atunci când eroul principal va manipula trecerea timpului. Evident, nu lipsesc nici secvenţele de gameplay noi din Quantum Break.

Quantum Break este un shooter third person dezvoltat pentru Xbox One şi Windows 10, în care eroul principal va avea la dispoziţie, pe lângă posibilitatea de a folosi un sistem de cover avansat, şi abilitatea de a manipula trecerea timpului.

Quantum Break se va desfăşura pe două planuri: în jocul video propriu-zis protagonistul va avea de înfruntat o corporaţie malefică – Monarch, în timp ce serialul omonim (inclus pe discul jocului) se va concentra pe dezvăluirea evenimentelor ce vor avea loc în cadrul acestei corporaţii. Din distribuţia jocului (şi a serialului aferent) vor face parte Shawn Ashmore (în rolul eroului principal Jack Joyce) şi Aidan Gillen (Game of Thrones, Maze Runner: The Scorched Trials).

Începând cu Quantun Break, Microsoft va inaugura şi funcţia cross-buy pe platformele sale. Astfel, cei care precomandă versiunea digitală pentru Xbox One a jocului (fie prin Xbox Games Store, fie de la partenerii retail care vând coduri digitale), vor primi gratuit şi versiunea pentru Windows 10 a jocului.

Quantum Break va fi lansat pe 5 aprilie 2016, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10).

Quantum Break

Urmărește Go4Games.ro pe Google News