Quantum Break – trailer dedicat distribuţiei din serialul omonim

Autor: Cosmin Aionita | 30.03.2016
Quantum Break - trailer dedicat distribuţiei din serialul omonim

Microsoft şi Remedy Entertainment au lansat un nou trailer pentru Quantum Break, accentul fiind pus de această dată pe serialul omonim ce va acompania jocul. Quantum Break se va desfăşura pe două planuri: în jocul video propriu-zis protagonistul va avea de înfruntat o corporaţie malefică – Monarch, în timp ce în serial vor fi relatate evenimentelor ce au loc în cadrul acestei corporaţii. Din distribuţia jocului (şi a serialului aferent) vor face parte, dupa cum puteţi vedea şi în trailer, Shawn Ashmore (în rolul eroului principal Jack Joyce) şi Aidan Gillen (Game of Thrones, Maze Runner: The Scorched Trials).

Quantum Break este un shooter third person dezvoltat pentru Xbox One şi Windows 10, în care eroul principal va avea la dispoziţie, pe lângă posibilitatea de a folosi un sistem de cover avansat, şi abilitatea de a manipula trecerea timpului.

Începând cu Quantun Break, Microsoft va inaugura şi funcţia cross-buy pe platformele sale. Astfel, cei care precomandă versiunea digitală pentru Xbox One a jocului (fie prin Xbox Games Store, fie de la partenerii retail care vând coduri digitale), vor primi gratuit şi versiunea pentru Windows 10 a jocului.

Quantum Break va fi lansat pe 5 aprilie 2016, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10).

Quantum Break

Urmărește Go4Games.ro pe Google News