Quantum Error, un nou shooter horror pentru PS5

Autor: Cosmin Aionita | 04.09.2020
Quantum Error, un nou shooter horror pentru PS5
Foto: TeamKill Media

Quantum Error este un first person shooter oarecum atipic pentru vremurile actuale, cu accentul pus pe latura horror și cu o atmosferă întunecată și apăsătoare, precum întâlneam în mai vechile DOOM 3 sau Dead Space. Quantum Error este produs de studioul independent Teamkill Media pentru consolele PS5 și PlayStation 4.

O bază de cercetare atacată de o forță misterioasă

Acțiunea din Quantum Error va avea loc în baza de cercetare Monad Quantum Research Facility, aflată pe o insulă la 30 de mile de coasta Californiei. După ce compexul este atacat și incendiat de o entitate necunoscută, un apel de urgență este trimis către departamentul de pompieri Garboa din San Francisco, California.

Pompierii răspund apelului, iar personajul ce va fi întruchipat de jucător – căpitanul Jacob Thomas – și partenerul acestuia Shane Costa, împreună cu o echipă de intervenție, sunt trimiși cu elicopterul către complexul Monad Facility.

Misiunea acestora, în teorie, este simplă: extragerea cat mai multor supraviețuitori din baza aflată în flăcări. Însă ceea ce va porni ca o simpla misiune de salvare se va transforma rapid în cu totul altceva, iar Jacob Thomas va fi nevoit să-și înfrunte cele mai întunecate temeri pentru a supraviețui.

40K, 60fps și Ray Tracing pe PlayStation 5

Quantum Error este construit de Teamkill Media folosind motorul grafic Unreal Engine, iar echipa producătoare intenționează ca versiunea de PS5 a jocului să ruleze în rezoluție 4K, la 60 de cadre pe secundă, cu efectele bazate pe ray tracing activate.

Quantum Error este realizat pentru consolele PlayStation 5 și PlayStation 4, nefiind încă dezvaluită o dată de lansare pentru acest joc.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News