Rainbow Six: Siege introduce sistemul de Operatori

Autor: Cosmin Aionita | 31.03.2015
Rainbow Six: Siege introduce sistemul de Operatori

Ubisoft a dezvăluit că Rainbow Six: Siege va fi bazat pe un aşa-zis sistem de operatori, specialişti ai serviciilor de forţe speciale din mai multe ţări de pe glob. Astfel, în versiunea finală a jocului, gamerii vor putea alege dintre 20 de astfel de operatori, proveniţi din cinci servicii de intervenţie: SWAT (Statele Unite ale Americii), GIGN (Franţa), SAS (Regatul Unit al Marii Britanii), GSG9 (Germania) şi SPETZNAZ (Rusia), fiecare cu propria personalitate şi, evident, specializare.

Ubisoft a lansat şi un nou trailer pentru Rainbow Six: Siege, special conceput pentru a acompania acest anunţ, precum şi un nou episod al seriei de mini-documentare “Behind The Wall”, în care este explicat pe larg rolul acestor operatori.

Nu în ultimul rând, a fost dezvăluită şi ediţia de colecţie a jocului Rainbow Six: Siege. Aceasta va purta denumirea de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege: Art of Siege Edition şi va oferi versiunea completă a jocului, un ambalaj special, un pack de Gold Skins pentru toate armele din joc, precum şi un ghid tactic de 120 de pagini, cu informaţii despre fiecare serviciu de intervenţie, fiecare operator, armă sau hartă din joc. Rainbow Six: Siege Art of Siege Edition poate fi precomandată de aici, la preţul de 74,99€.

Rainbow Six Siege

Rainbow Six: Siege se află momentan în plină sesiune de testare alpha, urmând ca toţi cei care plasează o precomandă să primească acces la beta test-ul ce va avea loc în a doua parte a anului 2015. Rainbow Six: Siege este aşteptat în cursul acestui an, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Rainbow Six Siege

Rainbow Six SiegeRainbow Six Siege

Rainbow Six Siege

Urmărește Go4Games.ro pe Google News