Redfall, blocat la 30fps pe consolele Xbox Series X|S

Autor: Cosmin Aionita | 13.04.2023
Redfall, blocat la 30fps pe consolele Xbox Series X|S
Foto: Bethesda

Prin intermediul contului oficial de Twitter al jocului, Bethesda și Arkane Studios au adus o veste mai puțin plăcută pentru deținătorii de console Xbox: în momentul apariției pe piață, mult așteptatul shooter Redfall nu va oferi un mod Performance la 60fps pe consolele Xbox Series X|S. În schimb, jocul va rula doar în modul Quality, la 30 de cadre pe secundă, în următoarele rezoluții: 4K (3840×2160) pe Xbox Series X și 1440p (2560×1440) pe Xbox Series S.

Astfel, PC-ul rămâne singura platforma pe care veți putea juca Redfall la 60 de cadre pe secundă (sau mai mult), în momentul lansării. Totuși, producătorii promit că modul Performance (60fps) va fi adăugat printr-un viitor update, ce urmează să fie disponibil mai târziu.

Versiunea pentru PC a jocului nu doar că va putea rula la framerate-uri mai mari, dar va oferi și suport pentru NVIDIA DLSS 3, pentru un spor de performanță și mai consistent. De asemenea, Redfall pentru PC va include suport și pentru NVIDIA Reflex, pentru eliminarea latenței induse de sistem și obținerea un timp de răspuns îmbunătățit. În plus, jocul va beneficia și de efecte redate prin Ray Tracing, acestea urmând să fie implementate tot prin intermediul unui update post-lansare.

Redfall este un first person shooter co-op open-world de la Arkane Austin, echipa din spatele unor titluri precum Prey sau Dishonored. Așezarea Redfall, care dă și numele jocului, este atacată de o legiune de vampiri, aceștia blocând soarele și izolând oamenii față de lumea din exterior. Jucătorii vor avea de explorat mediul de joc open world și se vor putea alia cu o mână de supraviețuitori împotriva creaturilor care amenință orașul. Povestea campaniei promite să dezvăluie, treptat, misterul din spatele apariției vampirilor.

Redfall va fi lansat pe 2 mai 2023, în versiuni pentru PC și Xbox Series X|S, și va fi inclus în abonamentele Game Pass aferente ambelor platforme.

Sursa: Redfall Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News