Returnal a primit update-ul 2.0. Ce funcții noi au fost adăugate

Autor: Cosmin Aionita | 27.10.2021
Returnal a primit update-ul 2.0. Ce funcții noi au fost adăugate
Foto: Sony Interactive Entertainment

Chiar dacă Returnal rămâne unul dintre cele mai apreciate jocuri de acțiune de anul acesta, creația studioului Housemarque a primit o serie de critici justificate în momentul apariției sale pe piață, unele dintre ele menționate și în review-ul nostru. Printre acestea, imposibilitatea de a salva o sesiune de joc, în cazul în care nu puteați continua pe moment, și de a o relua atunci când situația ar fi permis-o.

Ei bine, aceste critici nu au trecut neobservate, Housemarque anunțând lansarea update-ului 2.0 pentru Returnal, ce aduce o serie nouă de funcționalități, printre care și posibilitatea de suspenda și relua o sesiune de joc. Odată cu aplicarea acestui patch (disponibil în mod gratuit pentru toți posesorii jocului), din meniul principal se poate alege opțiunea „Suspend Cycle” pentru a crea o salvare temporară, care va permite reluarea respectivului ciclu fix din același punct, cu tot progresul păstrat.

Odată reluat ciclul, salvarea temporară este ștearsă definitiv. Atenție însă: nu veți putea suspenda un ciclu de joc în timpul bătăliilor cu boșii, al secvențelor cinematice, al porțiunilor first person sau al confruntărilor intense cu numeroși inamici.

Se dorește astfel păstrarea intensității genului roguelite pe care Returnal îl abordează, oferind însă și o opțiune utilă pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, nu pot continua pe moment o sesiune de joc.

Update-ul 2.0 a adăugat și Photo Mode

De asemenea, update-ul 2.0 pentru Returnal adaugă jocului și un Photo Mode complet, prin intermediul căruia jucătorii își pot imortaliza cele mai mari realizări de pe ostila planetă Atropos.

Returnal a fost lansat în primăvara acestui an, în exclusivitate pentru PlayStation 5. Între timp, multumiți de performanța jocului, cei de la Sony Interactive Entertainment au decis să achiziționeze studioul producător, Housemarque devenind astfel parte a PlayStation Studios.

Returnal
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News