România, pe lista ţărilor eligibile pentru Campionatul Mondial de Call of Duty

Autor: Cosmin Aionita | 16.02.2016
România, pe lista ţărilor eligibile pentru Campionatul Mondial de Call of Duty

Veşti bune pentru pasionaţii de Call of Duty din ţara noastră: echipele româneşti de Call of Duty se pot acum înregistra pentru Challenge Division, o competiţie dedicată tuturor celor care doresc să-şi măsoare forţele pentru a obţine unul dintre cele optzeci de sloturi disponibile în cadrul calificărilor pentru Campionatul Mondial.

În plus, cele mai bine clasate echipe din Challenge Division vor juca în turneul de calificare (Stage 1 Relegation) unde pot obţine un loc în CWL Pro Division sau direct biletul pentru Call of Duty Championship.

Evenimentele vor fi organizate în colaborare cu ESL, primul fiind planificat la distanţă de numai câteva zile, în perioada 20-21 februarie. Jucătorii din Europa pot participa în trei turnee online de calificare (Stage 1), fiecare cu premii totale în valoare de 5000$. Pentru mai multe detalii, accesaţi următoarele link-uri:

20-21 februarie organizat de ESL
27-28 februarie organizat de ESL
12-13 martie organizat de ESL

Nu în ultimul rând, aici puteţi consulta lista ţărilor participante, distribuţia premiilor şi condiţiile care trebuie îndeplinite pentru participare. Competiţiile de Call of Duty din 2016 vor putea fi urmărite în direct pe canalul oficial de Twitch Call of Duty.

Call of Duty

Urmărește Go4Games.ro pe Google News