Serious Sam 3: BFE – data de lansare, trailer nou şi promoţii la pre-order

| 24.08.2011
Serious Sam 3: BFE – data de lansare, trailer nou şi promoţii la pre-order

Din păcate, studioul croat Croteam nu a reuşit să-şi ţină promisiunea de a lansa cel de-al treilea episod al seriei Serious Sam în această vară. Nu disperaţi însă, spin off-ul celor de la Mommy’s Best Games, Serious Sam: Double D va fi lansat chiar săptămâna viitoare, pe 30 august, prin intermediul Steam.

De asemenea, publisherul Devolver Digital a anunţat că Serious Sam 3: BFE va fi totuşi lansat pe 18 octombrie 2011, fiind adăugată şi opţiunea de a precomanda jocul prin intermediul Steam. Cei care aleg să facă pre-order acum vor primi o reducere de 10% la preţul jocului (25,19€ în loc de 27,99€), iar cei care deţin deja în librăria Steam un joc al seriei Serious Sam şi fac precomandă vor beneficia de o reducere de preţ de 20% (22,39€ în loc de 27,99€). De asemenea, cei care aleg să facă pre-order la joc vor primi avatarul pentru multiplayer Devolver Digital CFO Fork Parker.

Serious Sam 3: BFE va fi lansat şi într-o versiune mai specială, numita Serious Sam 3 BFE: Serious Deluxe Edition, care va conţine şi jocurile clasice Serious Sam: First Encounter şi Second Encounter, un documentar video despre procesul de dezvoltare a jocului, un artbook digital, coloana sonoră din Serious Sam 3, semnată de Damjan Mravunac şi Undercode, precum şi câteva personaje şi accesorii exclusive pentru componenta multiplayer a jocului.

Până pe 18 octombrie însă, vă lăsam în compania celui mai nou trailer din Serious Sam 3: BFE, pe care-l puteţi admira în cele ce urmează:

Urmărește Go4Games.ro pe Google News