Serious Sam: The First Encounter, joc gratuit oferit de GOG

Autor: Cosmin Aionita | 25.08.2020
Serious Sam: The First Encounter, joc gratuit oferit de GOG

Cu ocazia startului unei noi campanii de reduceri – Harvest Sale –, dar și adăugirii posibilității de precomandă pentru Serious Sam 4 prin intermediul acestui serviciu, GOG (Good Old Games) oferă drept joc gratuit, pentru o perioadă limitată, Serious Sam: The First Encounter, primul titlu dintre această serie.

Serious Sam: The First Encounter poate fi descărcat accesând GOG.com, navigând în partea de jos a paginii și făcând click pe banner-ul marcat “Giveaway: Serious Sam: The First Encounter – Get it FREE” (reprodus în imaginea de mai jos).

Grăbiţi-vă însă: Serious Sam: The First Encounter nu va mai fi disponibil drept joc gratuit pe GOG.com decât pentru următoarele 28 de ore (de la publicarea acestui articol)! Odată revendicat însă, jocul va putea fi descărcat și rulat oricând doriți.

Serious Sam joc gratuit

Se pregătește terenul pentru Serious Sam 4

Aceasta gratuitate este menită să promoveze imimenta lansare a celui mai nou joc din serie – Serious Sam 4 –, ale cărui precomenzi sunt disponibile acum, inclusiv prin GOG, la un preț echivalent cu 39,99€.

Serious Sam 4 nu se depărtează prea mult de predecesorii săi: același Mental, alături de hoardele sale de monștri, atacă planeta Pământ, a cărei singură speranță rămân forțele Earth Defence Force, conduse de Sam “Serious” Stone.

Sam va avea la dispoziție arsenalul deja cunoscut de fanii seriei, din care nu vor lipsi arme precum double-barreled shotgun, minigun, lansatorul de rachete sau foarte popularul tun, dar și noutăți, precum auto shotgun.

Toate acestea vor fi necesare împotriva armatelor lui Mental, formate din monștri deja cunoscuți din titlurile anterioare ale seriei, precum Headless Kamikaze, Beheaded Rocketeer, Kleer, Scrapjack, Werebull sau Khnum, precum și din noi veniți, cum ar fi Processed, Belcher sau Zealot. Toți aceștia vor fi implementați prin intermediul noului sistem Legion, ce va permite afișarea simultană pe ecran a mii de inamici (producătorii se laudă că există hărți în Serious Sam 4 cu peste 10000 de inamici).

O astfel de provocare va putea fi abordată și în mod cooperativ, până la patru jucători urmând să aibă posibilitatea de a se aventura împreună în Serious Sam 4.

Serious Sam 4 va fi lansat pe 24 septembrie 2020, în versiuni pentru PC (prin intermediul Steam și GOG) și pentru serviciul de game streaming Google Stadia.

Sursa: Good Old Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News