Shadow Warrior 2 soseşte şi pe console

Autor: Cosmin Aionita | 15.05.2017
Shadow Warrior 2 soseşte şi pe console

După lansare pe PC de toamna trecută, Digital Devolver şi studioul Flying Wild Hog au confirmat că Shadow Warrior 2 va sosi şi pe console în cursul acestei săptămâni. Astfel, începând cu 19 mai 2017, Lo Wang va reveni pe PlayStation 4 şi Xbox One în Shadow Warrior 2.

Mai mult, versiunea pentru console a lui Shadow Warrior 2 va fi disponibilă şi în pachetul The Shadow Warrior Collection, alături de un exemplar digital al primului joc Shadow Warrior realizat de Flying Wild Hog (cel lansat în 2013 pentru PC şi în 2014 pentru console).

Lo Wang se întoarce în postura de personaj principal în Shadow Warrior 2, folosindu-şi din nou armele de foc şi nelipsita katana în lupta împotriva demonilor. Jocul beneficiază şi de multiplayer cooperativ, până la patru prieteni având posibilitatea să-şi unească forţele pentru a duce campania la bun sfârşit. De asemenea, Shadow Warrior 2 se laudă cu niveluri şi misiuni generate aleatoriu, precum şi cu umorul caracteristic seriei şi glumele nesărate ale lui Lo Wang.

Shadow Warrior 2 este deja disponibil pentru PC, urmând ca versiunile pentru PlayStation 4 şi Xbox One să-şi facă apariţia pe 19 mai 2017. Ediţia pentru PC a jocului s-a bucurat, în general, de aprecieri pozitive din partea presei de profil, înregistrând o medie de 78 a notelor primite în review-uri (conform Metacritic.com).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News