Shadow Warrior 3 va fi lansat și pentru consolele PS4 și Xbox One

Autor: Cosmin Aionita | 10.05.2021
Shadow Warrior 3 va fi lansat și pentru consolele PS4 și Xbox One
Foto: Devolver Digital

Publisher-ul Devolver Digital și studioul Flying Wild Hog au publicat două clipuri noi de gameplay din Shadow Warrior 3, dezvăluind astfel noi arene, monștri și arme pe care utilizatorii le vor putea întâlni în această continuare a seriei. Mai mult, cu această ocazie, a fost confirmat și faptul că, pe lângă PC, Shadow Warrior 3 urmează să sosească și pe consolele PS4 și Xbox One în cursul acestui an.

Umor negru, free running și acțiune la superlativ

Povestea din Shadow Warrior 3 îl va găsi pe neobositul Lo Wang, eroul seriei, într-o nouă misiune: împreună cu fostul său inamic de moarte Orochi Zilla, acum devenit aliat, încearcă să captureze un dragon străvechi, eliberat din închisoarea sa seculară.

Pe lângă obișnuitul arsenal de arme de foc și arme albe, de această dată Lo Wang va mai avea la dispoziție o serie de artefacte magice, precum masca unui zeu mort sau oul unui dragon.

Luptele furibunde din titlurile precedente vor fi completate, în Shadow Warrior 3, de ceea ce producătorii numesc “free-running movement”, Lo Wang urmând să aibă posibilitatea de a se deplasa mult mai fluent prin mediul înconjurător, fugind pe pereți, având capacitatea de a executa sărituri duble, dar și opțiunea de a folosi grappling hook-ul pentru a ajunge în locuri aparent inaccesibile.

Nu va lipsi nici umorul caracteristic seriei, replicile savuroase dintre Lo Wang și Orochi Zilla urmând să întrețină atmosfera din Shadow Warrior 3.

Shadow Warrior 3 este aștepat în cursul anului 2021, în versiuni pentru PC, PS4 și Xbox One.

Sursa: Devolver Digital YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News