Cum arată shooter-ul sovietic Atomic Heart cu RTX și DLSS activate

Autor: Cosmin Aionita | 20.01.2021
Cum arată shooter-ul sovietic Atomic Heart cu RTX și DLSS activate

Studioul Mundish a lansat, în colaborare cu NVIDIA, un nou trailer pentru misteriosul shooter Atomic Heart, acesta oferind secvențe înregistrate din versiunea pentru PC a jocului, cu efectele de Ray Tracing (RTX) și DLSS (Deep Learning Super Sampling) activate.

De altfel, Atomic Heart se dorește a fi una dintre cele mai impresionante implementări ale tehnologiilor RTX din familiile moderne de plăci video NVIDIA, funcțiile de ray tracing urmând să fie folosite pentru redarea reflexiilor, umbrelor și efectului de ambient occlusion. Din păcate, cerințele de sistem publicate pentru Atomic Heart nu includ încă informații despre configurațiile necesare pentru activarea efectelor RTX.

BioShock sovietic?

Atomic Heart este descris drept un action RPG, ce combină aventura și secvențele de first person shooter cu o poveste ce se desfășoară într-un univers paralel, în perioada de apogeu a Uniunii Sovietice, unde jucătorii vor intra în pielea unui agent special, trimis de guvernul sovietic într-o misiune de recuperare a unui obiect strict secret.

Atomic Heart nu “se simte” nici ca un shooter cu elemente de RPG, dar nici ca un RPG cu elemente de shooter. Cei care au văzut jocul la lucru îl descriu ca fiind asemănător cu BioShock sau Prey, cu un gameplay variat, ce include atât mecanici de shooter, cât și lupte corp la corp. Jucătorii vor avea ocazia să-și îmbunătățească armele și abilitățile, va exista și loot cules de la inamicii doborâți, dar și un sistem de crafting. Atomic Heart va include și puzzle-uri pe care jucătorii vor fi nevoiti să le rezolve pentru a progresa.

Atomic Heart este așteptat în cursul anului 2021, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X și PC.

Sursa: NVIDIA GeForce YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News