Sniper: Ghost Warrior 3 – Brothers Story Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 16.03.2017
Sniper: Ghost Warrior 3 - Brothers Story Trailer

Cei de la City Interactive Games au lansat un nou trailer pentru Sniper: Ghost Warrior 3, partea narativă a jocului fiind pusă, de această dată, în prim plan. Principalul scop al puşcasului marin Jonathan North este de a-şi găsi fratele, după cum puteţi vedea şi în secvenţele de mai jos.

Sniper: Ghost Warrior 3 face pasul către un mediu de joc open world, acompaniat de o structură ceva mai aparte a misiunilor, fie ele principale sau secundare, acestea urmând să poată fi abordate în trei maniere diferite: sniper, ghost sau warrior.

Jucătorii vor intra în pielea puşcaşului marin american Jonathan North, aflat în misiune in partea de nord a Georgiei, aproape de graniţa cu Rusia, povestea fiind inspirată din situaţia actuală a conflictului mocnit dintre forţele NATO şi Rusia.

Sniper: Ghost Warrior 3 urmează să fie lansat pe 25 aprilie 2017, jocul fiind dezvoltat pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Cerinţele de sistem pentru versiunea de PC a jocului pot fi consultate aici. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru ediţiile de PC şi PlayStation 4 ale jocului vor primi automat şi Season Pass-ul pentru Sniper: Ghost Warrior 3.

Sniper Ghost Warrior 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News