Sniper: Ghost Warrior 3 – precomenzile oferă Season Pass gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 03.02.2017
Sniper: Ghost Warrior 3 - precomenzile oferă Season Pass gratuit

City Interactive Games vine cu o ofertă destul de generoasă pentru cei care aleg să plaseze o precomandă pentru first person shooter-ul cu tematică militară Sniper: Ghost Warrior 3. Astfel, precomenzile vor fi răsplătite cu ediţia specială Sniper: Ghost Warrior 3 – Season Pass Edition, care va include, pe lângă jocul propriu-zis, şi întregul Season Pass al acestuia.

Conform celor de la CI Games, conţinutul din Season Pass-ul pentru Sniper: Ghost Warrior 3 ar fi evaluat la 29,99$, fiind următorul:

• Două expansion pack-uri majore pentru campania single player: The Escape of Lydia şi The Sabotage
• Două hărţi multiplayer
• Un vehicul de teren exclusiv
• Două arme exclusive: McMillan TAC-338A Sniper Rifle şi Compound Bow

Din păcate, nu toţi jucătorii se vor putea bucura de această ofertă, promoţia fiind valabilă doar în cazul versiunilor pentru PlayStation 4 şi PC ale jocului. Astfel, posesorii de Xbox One ce aleg să plaseze o precomandă vor primi doar Sniper: Ghost Warrior 3 Limited Edition, o versiune care va oferi acces doar la primul expansion single player The Escape of Lydia, la vehiculul de teren şi la arma Compound Bow.

Pe de altă parte, oferta celor de la CI Games este valabilă atât pentru precomenzile plasate în regim digital, pe Steam (49,99€) şi PlayStation Store (269,90 lei), cât şi în cazurile celor pentru ediţia fizică a jocului, plasate la magazinele de profil participante (inclusiv cele din România). Preţul jocului pentru precomenzile fizice în magazinele din România porneşte de la 239,90 lei.

Sniper: Ghost Warrior 3 urmează să fie lansat pe 4 aprilie 2017, jocul fiind dezvoltat pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One.

Sniper Ghost Warrior 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News