Star Wars Battlefront II: Celebration Edition, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 15.01.2021
Star Wars Battlefront II: Celebration Edition, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 21 ianuarie 2021, puteți revendica un nou astfel de joc gratuit: Star Wars Battlefront II: Celebration Edition. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Realizat și publicat de Electronic Arts în 2017, Star Wars Battlefront II a corectat unele dintre problemele predecesorului, adăugând apreciatelor moduri multiplayer și o campanie single player completă. Din păcate, Star Wars Battlefront II a fost extrem de criticat, la vremea sa, pentru accentul exagerat pus pe microtranzacții și pachete de conținut aleatoriu.

Din fericire, acest Celebration Edition ce este oferit acum în mod gratuit include colecția completă de item-uri de personalizare ce puteau fi achiziționate prin intermediul jocului, de la apariția sa inițială din 2017 și până acum.

Star Wars Battlefront II: Celebration Edition poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 21 ianuarie 2021, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/star-wars-battlefront-2/home, și selectând butonul marcat “Get”.

Iubitorii de strategie se pregătesc pentru săptămâna viitoare

Epic Games își va continua inițiativa de a oferi jocuri gratuite și săptămâna viitoare cu un nou astfel de titlu: Galactic Civilizations III, dedicat pasionatilor de jocuri de strategie.

Până atunci însă, puteți revendica Star Wars Battlefront II: Celebration Edition drept joc gratuit până pe 21 ianuarie 2021, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News