Tannenberg, jocul în care poţi deveni un soldat din Armata Română, s-a lansat pe Steam

Autor: Cosmin Aionita | 14.02.2019
Tannenberg, jocul în care poţi deveni un soldat din Armata Română, s-a lansat pe Steam

Blackmill Games şi M2H au au anunţat disponibilitatea, prin intermediul Steam, a versiunii finale a jocului Tannenberg, shooter-ul inspirat din Primul Război Mondial. După Verdun, acesta este cel de-al doilea joc din seria bazată pe evenimentele din timpul primei conflagraţii mondiale şi aduce noi surprize comunităţii, producătorii pregătind, pe lângă conţinut nou, şi un eveniment istoric pentru această primăvară.

Tannenberg se concentrează pe reproducerea bătăliilor importante de pe frontul de est al Primului Război Mondial, din perioada 1914 – 1918. Din joc nu lipsesc nici armatele Bulgariei şi ale României, alături de o hartă ce reproduce bătălia de pe Dealul Coşna.

M2H şi Blackmill Games s-au remarcat prin Verdun, primul titlu din seria de jocuri video inspirate de Primul Război Mondial, lansat prin intermediul Steam Early Access în 2013, versiunea completă făcându-şi apariţia în aprilie 2015. Această abordare s-a bucurat de un real succes, Verdun fiind lansat şi pe PlayStation 4 şi Xbox One, alături de nenumărate update-uri gratuite.

Tannenberg este disponibil acum pentru PC, prin intermediul Steam, iar jucătorii îl pot achiziţiona în această perioadă la un preţ redus cu 15% (14,27€) sau chiar cu 25%, dacă deţin deja Verdun, primul joc al seriei.

Tannenberg

Urmărește Go4Games.ro pe Google News