Terminator: Resistance Enhanced va fi lansat pentru PlayStation 5

Autor: Cosmin Aionita | 18.12.2020
Terminator: Resistance Enhanced va fi lansat pentru PlayStation 5

Reef Entertainment a anunțat că Terminator: Resistance, surprizătorul shooter lansat în toamna anului trecut, va beneficia de o ediție îmbunătățită dezvoltată pentru PlayStation 5: Terminator: Resistance Enhanced va fi lansat pe 26 martie 2021.

Terminator: Resistance Enhanced va profita de capabilitățile hardware sporite ale consolei PlayStation 5 și va oferi framerate și grafică îmbunătățite, timpi de încărcare mai rapizi și feedback haptic livrat prin intermediul controller-ului DualSense.

Terminator Resistance Enhanced

Timpi de încărcare mai rapizi, 4K și 60fps

În plus, noua ediție va include și toate update-urile aplicate ediției de PC a jocului original, precum și noul mod de joc “Infiltrator Mode”, în care jucătorii vor întruchipa un robot T-800 aflat pe urmele rezistenței umane.

În privința îmbunătățirilor de ordin tehnic, Terminator: Resistance Enhanced se laudă cu rezoluție 4K dinamică, framerate de 60 de cadre pe secundă, texturi și modele mai detaliate, iluminare îmbunătățită, umbre dinamice, efecte suplimentare de post-procesare (antialiasing, bloom etc.) și efecte de particule mai dense.

Timpii de încărcare vor fi, în medie, de patru ori mai reduși decât în jocul original, iar progresul prin misiuni și în ceea ce privește deblocarea trofeelor va putea fi monitorizat cu ajutorul cardurilor de activități din interfața consolei PlayStation 5.

Upgrade gratuit și ediție de colecție

Mai mult, posesorii versiunii originale a jocului pentru PlayStation 4 vor avea acces gratuit la upgrade-ul Terminator: Resistance Enhanced pentru PlayStation 5. Nu în ultimul rând, un expansion, cu noi porțiuni de poveste, va fi lansat contra cost în vara anului viitor, special pentru edițiile de PC și PlayStation 5 ale jocului.

Adaptarea pentru PlayStation 5 va beneficia și de două ediții în format fizic: o versiune Standard, precum și un pachet Collector’s Edition, ce va include o carcasă metalică de tip SteelBook, o revistă cartonată de benzi desenate, patru cartonașe cu artwork-uri și un ambalaj de colecție.

Terminator: Resistance Enhanced va fi lansat pentru PlayStation 5 pe 26 martie 2021.

Terminator Resistance Enhanced

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News