The Ancient Gods, Part One este primul expansion pentru DOOM Eternal

Autor: Cosmin Aionita | 11.08.2020
The Ancient Gods, Part One este primul expansion pentru DOOM Eternal

Bethesda și id Software s-au folosit de ediția digitală QuakeCon din acest an pentru a anunța, în premieră, primul expansion single player pentru DOOM Eternal: The Ancient Gods, Part One.

Așadar, deși triumful sângeros al DOOM Slayer-ului împotriva forțelor Iadului a protejat Pământul de amenințarea infernală, salvarea omenirii nu este bine privită din “ceruri”, unde echilibrul forțelor divine a fost destabilizat de acest gest.

Astfel, în The Ancient Gods, Part One, din postura DOOM Slayer-ului, jucătorul trebuie să revină în universul DOOM, pentru a explora părți încă nedescoperite ale acestei lumi. Mai mult, acesta va trebui să-i înfrunte pe cei care dau și numele acestui pachet DLC: The Ancient Gods.

Bethesda a promis că va dezvălui, în curând, și alte detalii despre DLC-ul The Ancient Gods, Part One pentru DOOM Eternal.

DOOM Eternal, disponibil la preț redus

The Ancient Gods, Part One este primul dintre cele două expansion-uri single player promise pentru DOOM Eternal ca partea a Year One Pass, inclus în ediția Deluxe a jocului. DLC-ul urmează să fie lansat mai târziu în cursul acestui an.

Cu ocazia ediției digitale a QuakeCon, DOOM Eternal beneficiază de reduceri semnificative de preț: varianta standard a jocului poate fi achiziționată la jumătate de preț, doar 29,99€ sau 154,94 lei, de pe Steam (PC), respectiv PlayStation Store (PlayStation 4).

De asemenea, DOOM Eternal Deluxe Edition, ce include acces la expansion-ul The Ancient Gods, Part One, poate fi achiziționat pentru 53,99€ de pe Steam sau 263,94 lei de pe PlayStation Store.

DOOM Eternal este disponibil acum în variante pentru PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam) și Google Stadia.

Sursa: Bethesda.net

Urmărește Go4Games.ro pe Google News