The Division – cum vor funcţiona inventarul şi sistemul de loot din joc

Autor: Cosmin Aionita | 20.07.2015
The Division – cum vor funcţiona inventarul şi sistemul de loot din joc

Ubisoft nu a putut rata ocazia oferită de E3 2015, în cadrul târgului fiind prezentate elemente noi din Tom Clancy’s The Division, shooter-ul cu elemente de MMORPG produs de studioul Massive Entertainment. Vedeta a fost The Dark Zone, zonă din joc dedicată exclusiv modurilor de joc Player vs. Player.

Vizitatorii târgului au putut să încerce şi o versiune demonstrativă a jocului, testând pe pielea lor ce are de oferit The Division. În urma acestor sesiuni de testare a fost realizat materialul video de mai jos, în care sunt oferite detalii suplimentare despre cum va funcţiona inventarul din The Division (câte slot-uri vor exista, ce arme vor putea fi echipate etc.), precum şi sistemul de loot.

Tom Clancy’s The Division are la bază motorul grafic Snowdrop, dezvoltat de studioul Massive Entertainment special pentru acest titlu, şi este realizat pentru PC şi consolele de generaţie actuală.

Tom Clancy’s The Division va fi lansat pe 8 martie 2016, pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. O sesiune de testare beta se va desfăşura la începutul lui 2016, pentru toate cele trei platforme, accesul în acest beta urmând să se realizeze pe baza precomenzilor valide.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News