The Order: 1886 se laudă cu motorul său grafic

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 06.02.2015
The Order: 1886 se laudă cu motorul său grafic

Sony Computer Entertainment a oferit un nou trailer pentru The Order: 1886, cea mai recentă realizare a studioului Ready at Dawn. De această dată, reprezentanţii studioului producător oferă detalii despre motorul grafic construit pentru acest joc şi despre cum acesta a facilitat realizarea unuia dintre cele mai arătoase titluri din ziua de azi.

Mai mult, pentru a susţine aceste afirmaţii, şi-au făcut apariţia şi câteva secvenţe noi de gameplay, menite să demonstreze că The Order: 1886 va fi unul dintre titlurile care se vor lupta pentru mult ravnita distincţie de joc cu cea mai bună grafică din 2015.

The Order: 1886 este un third person shooter care va spune povestea unui ordin de cavaleri (The Order), scopul acestora fiind protejarea umanităţii în faţa atacurilor venite din partea rasei Half-Breeds, vârcolacii. The Order par a fi continuatorii moderni ai Cavalerilor Mesei Rotunde, aceştia având la dispoziţie un arsenal exotic din Londra sfârşitului de secol al XIX-lea, furnizat de vestitul om de ştiinţă Nikola Tesla.

Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru The Order: 1886 vor primi pachetele DLC Knight’s Arsenal Pack şi Knight’s Endurance Pack (acesta din urmă este anunţat drept exclusiv pentru lanţul de magazine GameStop, deci s-ar putea să nu fie valabil pentru România). Knight’s Arsenal Pack va include costume şi arme speciale (Red Lightning Pack: uniforma Red Knight şi Arc Rifle Prototype; Arsonist Pack: uniformă Black Knight şi Arsonist Rifle) pentru personajele principale, ce pot fi deblocate doar după o primă parcurgere a campaniei principale. Knight’s Endurance Pack va include Desert Khaki Infiltration Field Uniform, rezerve nelimitate de Blackwater şi regenerarea abilităţii Blacksight.

Nu în ultimul rând, Sony a lansat şi un clip dedicat ediţiei de colecţie a jocului The Order: 1886, pe care îl puteţi urmări în continuare. Totuşi, ceea ce puteţi admira în secvenţele de mai jos este versiunea americană a acestei ediţii de colecţie, cea europeană fiind ceva mai sărăcacioasă. Mai multe detalii despre Collector Edition-ul european găsiţi aici.

The Order: 1886 va fi lansat pe 20 februarie 2015, exclusiv pentru PlayStation 4.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News