Tiny Tina’s Wonderlands, disponibil și prin intermediul Steam

Autor: Cosmin Aionita | 22.06.2022
Tiny Tina’s Wonderlands, disponibil și prin intermediul Steam

2K Games și Gearbox Software au anunțat că Tiny Tina’s Wonderlands, apreciatul looter-shooter, va fi disponibil și prin Steam începând cu 23 iunie 2022. Încă de la apariția inițială de la finalul lunii martie 2022, Tiny Tina’s Wonderlands a fost unul dintre cele mai solicitate jocuri pentru Steam, aflându-se topul wishlist-urilor unui număr important de jucători.

Odată cu lansarea pe Steam, vor deveni accesibile pe această platformă și DLC-urile din seria Mirrors of Mystery, precum Coiled Captors și Glutton’s Gamble, precum și noul Molten Mirrors, disponibil simultan pe toate platformele începând de mâine. În Molten Mirrors, jucătorii îl vor înfrunta pe Fyodor the Soul Warden, care, în fortăreața sa din munți, conduce cu mână de fier o armată de suflete pierdute.

Mai mult, deținătorii ediției Chaotic Great Edition sau a Season Pass-ului pentru Tiny Tina’s Wonderlands vor primi, prin intermediul celui de-al patrulea pachet DLC din seria Mirrors of Destiny (ce va fi lansat mai târziu în cursul acestui an), acces la o clasă de personaje complet nouă: Blightcaller. Aceasta va fi cea de șaptea clasă disponibilă în joc, urmând să se bazeze pe posibilitatea de a materializa furtuni capabile să afecteze inamicii cu poison și elemental damage.

Tiny Tina’s Wonderlands va fi disponibil prin Steam începând de mâine, 23 iunie 2022. Jocul este deja lansat pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Epic Games Store). Posesorii tuturor acestor versiuni pot juca online între ei grație funcției de crossplay.

Sursa: 2K Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News