Tom Clancy’s The Division 2 va primi optimizări pentru PlayStation 5

Autor: Cosmin Aionita | 29.01.2021
Tom Clancy’s The Division 2 va primi optimizări pentru PlayStation 5

Ubisoft a confirmat, prin intermediul unei postări a lui Johan Lindholm, Community Developer în cadrul studioului Massive Entertainment, că Tom Clancy’s The Division 2 urmează să primească optimizări speciale pentru consolele de nouă generație PlayStation 5 și Xbox Series X.

Astfel, conform spuselor lui Lindholm, pe 2 februarie va fi disponibil update-ul v12.1 pentru Tom Clancy’s The Division 2, care, pe lângă optimizările pentru PlayStation 5 și noile console Xbox, va include și event-ul special ce va conferi acces la obiectele cosmetice din seria Resident Evil, dar și o rebalansare a costului stațiilor de optimizare din joc.

Ce fel de optimizări vom primi pentru noile console?

Ubisoft a confirmat deja ca nu intenționează să realizeze o ediție next-gen a jocului Tom Clancy’s The Division 2 pentru PlayStation 5 sau Xbox Series X|S. În schimb, acest update va aduce optimizări versiunilor deja existente pentru PlayStation 4, respectiv Xbox One, ce rulează și pe noile platforme prin intermediul funcțiilor acestora de backwards compatibility.

Astfel, când jocul va fi rulat pe noile console PlayStation 5 și Xbox Series X, jocul va beneficia de rezoluție 4K și un framerate de 60 de cadre pe secundă. Cel mai probabil, Xbox Series S nu va putea susține o asemenea rezoluție, însă framerate-ul de 60fps ar trebui să fie valabil și în cazul acestei console mai putin puternice. Rămâne de văzut, de asemenea, dacă rezoluția 4K promisă va fi nativă sau dinamică, cu upscale de la valori mai scăzute.

Tom Clancy’s The Division 2 este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4 (ce poate fi rulată și pe PlayStation 5), Xbox One (ce poate fi rulată și pe Xbox Series X|S), PC și Google Stadia.

Sursa: Johan Lindholm Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News