Tom Clancy’s The Division se pregăteşte de Conflict, cel de-al doilea update gratuit

Autor: Cosmin Aionita | 18.05.2016
Tom Clancy's The Division se pregăteşte de Conflict, cel de-al doilea update gratuit

Echipa de la Massive Entertainment lucrează la Confict, cel de-al doilea update gratuit dedicat jocului Tom Clancy’s The Division. Acest update (v1.2) urmează să fie lansat pe 24 mai 2016 pentru toate cele trei ediţii ale jocului (PlayStation 4, Xbox One şi PC).

Una dintre cele mai importante adăugiri aduse de acest update este Clear Sky, o misiune de tip Incursion ce se va desfăşura în Columbus Circus. Agenţii din The Division for fi nevoiţi să înfrunte gruparea Rikers pentru controlul unei structuri ce asigură „scutul” antirachetă al insulei Manhattan.

O altă noutate pe care o va aduce update-ul Conflict este reprezentată de high-value targets (HTV-uri, pe scurt). Ofiţerul HVT din baza de operaţiuni va pune la dispoziţia jucătorilor o listă de astfel de ţinte, alături de o descriere detaliată a nivelurilor acestora, precum şi recomandări de echipament potrivit pentru a le înfrunta şi elimina. Jucătorii vor dispune de timp limitat şi de o singură şansă de a doborî aceşti inamici speciali.

Nici Dark Zone-ul nu va fi trecut cu vederea de acest update: agenţii vor putea tăia frânghiile cu ajutorul cărora este extras loot-ul câştigat, tensionând şi mai mult atmosfera acestor zone. Pe lângă toate acestea, update-ul Conflict va aduce şi seturi noi de echipament pentru jucători.

Tom Clancy’s The Division este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Tom Clancy's The Division

Tom Clancy's The DivisionTom Clancy's The Division

Urmărește Go4Games.ro pe Google News