Tom Clancy’s The Division – start pentru Open Beta

Autor: Cosmin Aionita | 18.02.2016
Tom Clancy's The Division - start pentru Open Beta

Ubisoft a anunţat startul sesiunii deschise de testare beta pentru Tom Clancy’s The Division. Open Beta-ul poate fi jucat începând de astăzi pe Xbox One, accesul utilizatorilor de PlayStation 4 şi PC urmând a fi permis abia mâine. Pe PC, puteţi accesa Open Beta-ul din pagina jocului de pe Steam sau din clientul Uplay (preload-ul este disponibil chiar acum).

Open Beta-ul pentru The Division va fi deschis publicului până pe 21 februarie 2016, pe toate cele trei platforme. Această versiune a jocului va oferi o misiune suplimentară din povestea principală faţă de closed beta-ul precedent, toţi cei care urmează să ia parte la Open Beta urmând să primească o recompensă in-game în versiunea completă a jocului.

Tom Clancy’s The Division va fi lansat pe 8 martie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Conform clipului de mai jos, viitoarele pachete de conţinut suplimentar (incluse în Season Pass-ul pentru Tom Clancy’s The Division) vor fi disponibile mai întâi pe consola Xbox One a celor de la Microsoft.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News