Totul despre Returnal, titlul exclusiv pentru PS5 ce va fi lansat la sfârșitul lunii aprilie

Autor: Cosmin Aionita | 15.04.2021
Totul despre Returnal, titlul exclusiv pentru PS5 ce va fi lansat la sfârșitul lunii aprilie
Foto: Sony Interactive Entertainment

Cu doar două săptămâni rămase până la apariția pe piață a jocului, Sony Interactive Entertainment și studioul Housemarque au publicat o serie nouă de materiale video din Returnal, titlul pentru PS5 ce-și propune să combine elemente caracteristice genului roguelite cu valorile de producție specifice jocurilor cu budget mare.

Din clipurile incluse în acest articol puteți afla mai multe detalii despre creaturile ostile pe care jucătorii le vor putea întâlni pe parcursul jocului, despre povestea misterioasă din Returnal, dar și destul sistemul de luptă propus de Housemarque. Nu în ultimul rând, în galeria atașată puteți admira câteva imagini noi din Returnal pentru PS5.

Returnal, conceput și optimizat pentru PS5

În Returnal, jucătorii vor intra în mintea lui Selene, parte a trupelor de cercetare spațială Astra, blocată într-o buclă temporală pe o planetă ostilă. Jocul va combina mecanicile unui third person shooter cu cele de roguelite, platforming și explorare, aducând, în premieră pentru creațiile celor de la Housemarque, și o puternică componentă narativă.

Folosindu-se de capabilitățile hardware caracteristice consolei PlayStation 5, Returnal promite timpi de încărcare foarte rapizi, dar și suport pentru feedback-ul haptic oferit de controller-ul DualSense, ce va reproduce efectele mediului înconjurător de pe planeta străină.

De asemenea, jocul celor de la Housemarque va face uz de redarea tridimensionala a sunetului în căști, posibilă grație tehnologiei Tempest 3D AudioTech din PS5.

Returnal este așteptat pe 30 aprilie 2021, în exclusivitate pentru consolele PlayStation 5.

Sursa: PlayStation YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News