Urmăriţi peste 50 de minute de gameplay din Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Autor: Cosmin Aionita | 16.07.2019
Urmăriţi peste 50 de minute de gameplay din Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

YouTuber-ul BooredGamer a avut ocazia de a încerca o versiune preliminară a jocului Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint şi de a publica un clip extins extras din acesta, însumând peste 50 de minute de gameplay din viitorul titlu al celor de la Ubisoft. Ca de obicei în cazurile capturilor video din jocuri nelansate încă, vă avertizăm că secvenţele de mai jos pot conţine spoilere!

Formula open world din Ghost Recon Wildlands a fost păstrată, precum şi posibilitatea de a aborda jocul fie single player, fie într-o echipă de maximum patru persoane, în modul co-op, acţiunea urmând să se desfăşoare acum pe misterioase insulă Auroa. Folosită drept centru de operaţiuni de corporaţia Skell Technology, companie responsabilă pentru dezvoltarea de drone, Auroa a căzut în mâinile inamicului, reprezentat de această dată de Locotenent-colonelul Cole D. Walker, interpretat de actorul Jon Bernthal (Marvel’s The Punisher, The Walking Dead), şi unitatea sa The Wolves. Aceştia au întors armele împotriva sistemului, reprogramând dronele celor de la Skell şi transformându-le astfel în veritabile maşini de ucis.

Trimişi în recunoaştere, elicopterul lui Nomad şi al echipei sale de Ghosts este doborât, iar aceştia sfârşesc prin a fi răniţi, izolaţi pe Auroa şi vânaţi de forţele The Wolves. În încercarea de a elibera insula de sub controlul foştilor camarazi de arme, jucătorii vor avea din nou libertate completă în privinţa modurilor în care doresc să abordeze şi să rezolve misiunile, producătorii adăugând noi opţiuni tactice, cum ar fi posibilitatea de a căra corpurile inamicilor sau ale aliaţilor, camuflajul ce va permite soldaţilor să devină aproape nedetectabili sau opţiunea de a construi tabere, alături de coechipieri, pentru a gestiona mai bine echipamentul, clasele şi pregăti noi strategii.

Sistemul de personalizare a soldaţilor se va întoarce şi în Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, cu mii de combinaţii ce pot fi aplicate pentru a individualiza luptătorii Ghosts. Personajele astfel create vor putea fi folosite atât în campania principală, cât şi în modul de joc multiplayer PvP, ce va fi, la rândul său, disponibil în momentul lansării jocului.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint va fi lansat pe 4 octombrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC, jocul fiind dezvoltat de Ubisoft Paris, în colaborare cu studiourile Ubisoft din Bucureşti, Montpellier, Bordeaux, Odessa, Kiev, Belgrad şi Milano. Cei care aleg să plaseze o precomandă pentru joc vor primi acces la beta-ul Ghost Recon Breakpoint, precum şi la pachetul de conţinut Sentinel Corp., ce va include echipament exclusiv.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint

Urmărește Go4Games.ro pe Google News