VIDEO: Băuturile energizante revin în STALKER 2: Heart of Chornobyl

Autor: Cosmin Aionita | 10.05.2023
VIDEO: Băuturile energizante revin în STALKER 2: Heart of Chornobyl
Foto: GSC Game World

GSC Game World a anunțat ca a încheiat un nou parteneriat cu compania ucraineană “Novi Produkty”, pentru a include băuturile energizante NON STOP în STALKER 2: Heart of Chornobyl. Noul joc va marca astfel revenirea acestui brand, prezent acum mulți ani și în primul titlu al seriei. Cu această ocazie, am primit și un clip nou de gameplay din STALKER 2, redat din perspectivă first person, în care protagonistul consumă o doză de energizant NON STOP.

Conform declarațiilor venit din partea producătorilor, STALKER 2: Heart of Chornobyl este cel mai mare proiect dezvoltat vreodată de studioul GSC GameWorld, iar studioul își dorește să realizeze un joc cu o atmosferă foarte apăsătoare, așa cum au fost Shadow of Chernobyl, Clear Sky și Call of Pripyat la vremea lor.

STALKER 2: Heart of Chornobyl nu va include un mod de joc multiplayer de tip Battle Royale, însă cei de la GSC Game World intenționează să pună la dispoziția comunității uneltele de modding necesare pentru a crea noi experiențe și tipuri de joc. Jocul este dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 5.

După ce a fost amânat de mai multe ori din cauza situației instabile din Ucraina, STALKER 2: Heart of Chornobyl este în continuare așteptat în cursul lui 2023, în variante pentru Xbox Series X|S și PC (prin Steam și Epic Games Store). Jocul celor de la GSC Game World urmează să fie inclus și în abonamentele Xbox Game Pass și PC Game Pass.

Sursa: GSC Game World YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News