VIDEO: Call of Duty: Modern Warfare III – Multiplayer Trailer

Autor: Cosmin Aionita | 04.10.2023
VIDEO: Call of Duty: Modern Warfare III – Multiplayer Trailer
Foto: Activision

Activision a publicat un nou trailer pentru Call of Duty: Modern Warfare III, de această dată dedicat componentei multiplayer a jocului. Acesta reprezintă un soi de teaser pentru dezvăluirea completă a modurilor și hărților multiplayer din noul Modern Warfare, ce va avea loc în cadrul evenimentului CODNext Showcase, programat pentru 5 octombrie.

Componenta multiplayer va reveni cu toate cele 16 hărți din versiunea originală a jocului Modern Warfare 2 (2009), remasterizate și modernizate pentru Modern Warfare III. Acestea vor fi disponibile din ziua lansării pentru toți jucătorii, cu noi moduri de joc și opțiuni de gameplay. Mai mult, alte 12 hărți 6v6 vor fi adăugate în sezoanele de conținut post-lansare.

Modern Warfare III va include și noi hărți pentru modul Ground War, precum și o revenire a popularului War Mode, ce a debutat în cadrul seriei în Call of Duty: WWII din 2017.

Call of Duty: Modern Warfare III va fi lansat pe 10 noiembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Battle.net și Steam).

CODNext Showcase, transmis în direct mâine

Întregul eveniment CODNext Showcase va putea fi urmărit în direct, pe 5 octombrie 2023, începând cu 19:00 (ora României), pe canalul de YouTube oficial al seriei Call of Duty.

În cadrul acestei prezentări, pe lângă debutul secvențelor de gameplay din multiplayer-ul lui Call of Duty: Modern Warfare III, vom primi și o actualizare referitoare la modul Zombies din MW3, precum și informații despre „viitorul Call of Duty: Warzone” și dezvăluirea „experienței mobile Warzone”.

Sursa: Call of Duty YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News