VIDEO: Ce vedete fac reclamă jocului Call of Duty: Modern Warfare II

Autor: Cosmin Aionita | 11.10.2022
VIDEO: Ce vedete fac reclamă jocului Call of Duty: Modern Warfare II
Foto: Activision

Recent încheiatele sesiuni Open Beta ce au precedat viitoarea lansare a jocului Call of Duty: Modern Warfare II au fost cele mai populare din întreaga istorie a seriei Call of Duty. Conform celor de la Activision, acestea au înregistrat cei mai mulți jucători participanți și cele mai multe ore și meciuri jucate pe toate platformele pe care au fost disponibile: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC.

Ulterior, publisher-ul a publicat două trailere noi pentru Modern Warfare II. Unul dintre acestea este obișnuitul trailer “de lansare”, în timp ce al doilea este dedicat opțiunilor suplimentare pe care le va oferi versiunea de PC a jocului: disponibilitate simultană pe Steam și Battle.net, suport pentru rezoluție 4K și monitoare ultra-wide, peste 500 de setări grafice și protecție anti-trișori Ricochet.

Concepută drept un sequel direct pentru povestea din Call of Duty: Modern Warfare (2019), campania din Modern Warfare II va marca revenirea echipei Task Force 141 și a unor figuri extrem de îndrăgite de fanii seriei: Simon “Ghost” Riley, căpitanul John Price, Kyle “Gaz” Garrick, John “Soap” MacTavish și colonelul Alejandro Vargas din Forțele Speciale mexicane. Cei care plasează o precomandă digitală pentru joc vor avea acces la porțiunea single player din Modern Warfare II cu o săptămână mai devreme față de data de lansare deja anunțată (28 octombrie 2022).

Numeroase vedete apar în clipul promoțional al jocului

Nu în ultimul rând, pentru promovarea jocului, Activision a lansat și tradiționalul clip cu vedete, în care își fac apariția artiști precum Lil Baby, Nicki Minaj, Kane Brown, actorul Pete Davidson sau sportivi cum ar fi fotbalistul Bukayo Saka sau pilotul de Formula 1 Lando Norris.

Call of Duty: Modern Warfare II va fi lansat pe 28 octombrie 2022, în variante pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Battle.net și Steam).

Sursa: Call of Duty YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News