VIDEO: RoboCop: Rogue City – Story Trailer înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 01.11.2023
VIDEO: RoboCop: Rogue City – Story Trailer înainte de lansare
Foto: Nacon

Publisher-ul Nacon, alături de studioul Teyon (Terminator: Resistance), a publicat trailere noi dedicate jocului RoboCop: Rogue City, înainte lansării de mâine, 2 noiembrie 2023. Avem parte de un Story Trailer extins, care dezvăluie câteva dintre elementele narative ale jocului, precum și de un clip “live action”, realizat cu ajutorul actorilor reali, în care RoboCop se ocupă de câteva dintre “crimele” din Detroit.

RoboCop: Rogue City este jocul video bazat pe primele trei filme din seria RoboCop, dorindu-se a fi o adaptare fidelă a materialului-sursă, ce va beneficia însă de un Story original. Astfel, jocul va spune povestea lui Alex Murphy, polițist ucis la datorie, reînviat de oamenii de știință sub forma ofițerului cibernetic numit RoboCop.

Jucătorii îl vor controla chiar pe RoboCop, interpretat, din nou, de Peter Weller, actorul original din filme, care, pe lângă voce, și-a împrumutat și aspectul fizic personajului principal din joc.

RoboCop: Rogue City va fi lansat pe 2 noiembrie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC (Steam si Epic Games Store).

Sursa: Nacon YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News