Virtus.Pro câștigă turneul IEM XV New York – CIS

Autor: Vlad Ionescu | 26.10.2020
Virtus.Pro câștigă turneul IEM XV New York – CIS

Unul dintre cele mai apreciate și cunoscute evenimente din scena de Counter-Strike: Global Offensive, IEM XV New York, și-a disputat ieri marea finală. Duelul a fost între echipele Virtus.Pro și Nemiga Gaming, meciul fiind disputat într-un sistem de #bo5 (cea mai bună echipă din 5 meciuri jucate).

IEM XV New York a început pe data de 13 octombrie, turneul fiind împărțit în două stagii: Grupe & Playoffs. Timp de aproape două saptămăni, echipe precum NaVi, Virtus.Pro, HellRaisers, Gambit Esports, forZe, Team Spirit, Winstrike Team, Nemiga Gaming, K23, Espada, Cyber Legacy și Ethereal, au concurat zilnic pentru calificarea la următorul eveniment CS:GO Major.

Virtus.Pro a fost cu siguranță cea mai bună echipa a turneului, organizația de eSports reușind să câștige la scor, atât în semi-finale, cât și în finală. Semifinala evenimentului a fost disputată împotriva celor de la NaVi, una dintre cele mai titrate și experimentate organizații de Counter-Strike: Global Offensive. Deși meciul se anunța unul foarte echilibrat, NaVi plecând cu prima șansa pentru victorie, cei de la Virtus.Pro au avut două meciuri foarte bune, reușind un scor final de 2 la 0. (16-11, 16-14). Cel mai bun jucător al meciului a fost YEKINDAR, acesta reușind 48 de kill-uri și 9 assist-uri.

Virtus.Pro a dominat marea finală a turnelui!

 Marea finală s-a disputat într-un sistem de #bo5 (cea mai bună echipă din 5 meciuri disputate). Duelul dintre Virtus.Pro și Nemiga Gaming a fost încheiat cu scorul de 3 la 0 pentru echipa gazdă, Virtus.Pro reușind să obțină o victorie clară în toate meciurile. (16-13, 16-5, 16-12). Trei dintre cele mai cunoscute hărți de CS GO au fost jucate în marea finală: Mirage, Dust2 și Inferno.

În prezent, oganizația Virtus.Pro se clasează pe locul 12 global, cu o rată a victoriilor de 50% dintr-un total de 954 de meciuri disputate. Pe partea de reușită pentru fiecare hartă în parte, echipa preferă Cobblestone, Nuke și Mirage, toate cu un procent de câștig de peste 50%. Deși momentan clasarea echipei nu este în top 10, parcursul excelent îi va oferi cu siguranță o șansă de a ocupa primele locuri din scena profesionistă de CS.

Sursa: Liquipedia

Urmărește Go4Games.ro pe Google News