Witchfire va fi lansat pe Epic Games Store. Când îl vom putea juca

Autor: Cosmin Aionita | 06.07.2023
Witchfire va fi lansat pe Epic Games Store. Când îl vom putea juca
Foto: The Astronauts

Studioul The Astronauts a dezvăluit că jocul Witchfire va fi disponibil, în regim Early Access, exclusiv prin intermediul Epic Games Store pe PC. După această primă fază, producătorii iau în calcul lansarea jocului și pe alte platforme hardware sau magazine pentru PC (cum ar fi Steam).

Astfel, Witchfire va fi disponibil, în regim Early Access, prin Epic Games Store, începând cu 20 septembrie 2023. Jocul a fost gândit drept o combinație de first person shooter și roguelite, cu un gameplay alert, ce va reprezenta o provocare chiar și pentru jucătorii veterani, cu multiple modalități de a obține victoria.

Acțiunea jocului urmează să se desfășoare în perioada de persecuție a așa-ziselor vrăjitoare, ce a pornit în Europa în secolul al XV-lea, însă Witchfire nu va fi un titlu bazat în primul rând pe poveste, “sufletul jocului” aflându-se în gameplay-ul său dinamic.

Witchfire este construit cu ajutorul Unreal Engine 4 și va face uz de fotogrammetrie pentru reproducerea mediilor de joc. Titlul celor de la The Astronauts va fi disponibil, în regim Early Access, prin Epic Games Store, de pe 20 septembrie 2023.

Sursa: The Astronauts Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News