Wolfenstein: The New Order – interviu şi secvenţe noi de gameplay

| 16.04.2014
Wolfenstein: The New Order - interviu şi secvenţe noi de gameplay

Cu ocazia PAX East 2014, cei de la GameSpot l-au avut ca invitat pe Pete Hines, vicepreşedinte al celor de la Bethesda, care a oferit numeroase detalii despre viitorul Wolfenstein: The New Order. Bineînţeles, interviul (realizat şi cu ajutorul întrebărilor venite din partea fanilor) este acompaniat de numeroase secvenţe de gameplay din jocul celor de la Machine Games.

Acţiunea din Wolfenstein: The New Order se va desfăşura în anii ’60, într-o realitate alternativă în care cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost câştigat de forţele naziste. Eroul B.J. Blazkowicz va fi din nou la datorie, însărcinat cu conducerea unei forţe de rezistenţă împotriva noilor conducători ai lumii. Producătorii promit o campanie de peste 16 ore, Wolfenstein: The New Order fiind un joc gândit exclusiv pentru modul single player.

Wolfenstein: The New Order va fi lansat pe 20 mai 2014 , pe PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 şi Xbox One. Toţi cei care aleg să precomande Wolfenstein: The New Order vor primi acces la beta test-ul următorului joc al seriei DOOM.

Wolfenstein The New Order

Urmărește Go4Games.ro pe Google News