Wolfenstein: The Old Blood – primele secvenţe de gameplay

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 05.05.2015
Wolfenstein: The Old Blood – primele secvenţe de gameplay

Bethesda a dezvăluit primele secvenţe de gameplay din Wolfenstein: The Old Blood, acompaniate de o scurtă descriere a acestui joc, realizată de Gary Steinman, Global Content Lead al companiei. Astfel, aflăm ca B.J. Blazkowicz porneşte la drum doar cu o ţeavă, pe care o poate folosi fie pentru a trece de anumite obstacole, fie pentru a elimina inamicii, precum şi că, în cea de-a doua parte a jocului, îşi fac apariţia naziştii zombie.

Wolfenstein: The Old Blood se va desfăşura în 1946, naziştii aflându-se foarte aproape de câştigarea celui de-al Doilea Război Mondial. B.J. Blazkowicz este nevoit să participe la o misiune împărţită în două episoade: în Rudi Jäger and the Den of Wolves, unde Blazkowicz încearcă să pătrundă în secret în Castelul Wolfenstein şi să fure coordonatele bazei secrete a generalului Deathshead; în partea a doua, The Dark Secrets of Helga Von Schabbs, eroul ajunge în oraşul Wulfburg, unde un arheolog nazist a dezgropat o serie de artefacte misterioase cu puteri supranaturale.

Wolfenstein: The Old Blood este oferit ca titlu de sine stătător, fără a necesita un exemplar de The New Order pentru a fi jucat, şi este disponibil chiar acum format digital, pentru PC, PlayStation 4 şi Xbox One, la preţul de 19,99€. Wolfenstein: The Old Blood va fi lansat şi în versiune fizică, începând cu 15 mai 2015.

Wolfenstein The Old Blood

Wolfenstein The Old BloodWolfenstein The Old Blood

Urmărește Go4Games.ro pe Google News