XCOM se transformă în The Bureau: XCOM Declassified

| 29.04.2013
XCOM se transformă în The Bureau: XCOM Declassified

Vă mai amintiţi shooter-ul XCOM prezentat de 2K Games la E3-ul de acum doi ani? Intrat într-un con de umbră odată cu apariţia în peisaj a lui XCOM: Enemy Unknown, jocul dezvoltat de studioul 2K Marin (BioShock 2) a fost în sfârşit scos de la naftalină, cu un nou nume. Este vorba despre The Bureau: XCOM Declassified, un shooter tactic a cărei acţiune se va desfăşura la persoana a treia.

The Bureau: XCOM Declassified spune povestea începuturilor agenţiei, în 1962 Pământul fiind pentru prima oară atacat de forţe extraterestre. The Bureau, organizaţie creată iniţial pentru a gestiona situaţiile de criză generate de Războiul Rece, este nevoită să se reorienteze, devenind astfel prima linie de apărare a locuitorilor Pământului împotriva ameninţării extraterestre.

The Bureau XCOM Declassified

În The Bureau: XCOM Declassified, jucătorii vor intra în pielea agentului William Carter, care, în cel mai pur stil XCOM, va avea posibilitatea de a-şi dirija colegii pe câmpul de luptă. Aceste ordine vor fi de importanţă capitală, soldaţii pierduţi în bătălie fiind eliminaţi definitiv din ecuaţia jocului. Astfel, precum în mai vechile titluri de strategie XCOM, jucătorii vor fi nevoiţi să gândească înainte de a acţiona.

The Bureau XCOM Declassified

The Bureau: XCOM Declassified va fi lansat pe 20 august 2013 (în Statele Unite ale Americii) şi 23 august 2013 (în Europa), pentru Xbox 360, PlayStation 3 şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News