Zombies se întorc în Call of Duty: Black Ops Cold War

Autor: Cosmin Aionita | 01.10.2020
Zombies se întorc în Call of Duty: Black Ops Cold War

Activision a dezvăluit modul de joc Zombies din viitorul Call of Duty: Black Ops Cold War.

Acest mod tradițional de multiplayer co-op pentru patru jucători revine în Call of Duty: Black Ops Cold War cu o nouă poveste și noi personaje. Inspirată de Nacht der Untoten, povestea din Zombies începe în anii ‘80 cu Die Maschine, iar trailerul cinematic de mai jos prezintă câteva detalii legate de istoricul acestui loc.

În Call of Duty: Black Ops Cold War, Zombies este perfect integrat cu celelalte modalități de joc disponibile, astfel încât utilizatorii pot folosi armele deblocate și pot progresa în nivel indiferent de modul de joc ales. Noi echipamente, arme, perk-uri, upgrade-uri, toate pot fi folosite în modul Zombies, iar unele dintre acestea, precum Juggernog și Speed Cola, vor fi imediat recunoscute de fani.

Nu în ultimul rând, similar cu modul multiplayer competitiv, Zombies va include suport pentru cross-gen și cross-play, astfel încât jucătorii pot forma o echipă indiferent de platforma preferată sau generația de console aleasă.

O noutate absolută a modului Zombies din Cold War este posibilitatea de a chema un elicopter pentru a extrage echipa din locația infestată de zombies, însă, odată activată această opțiune, ultimele runde vor fi extrem de dificile, cu un număr mult mai mare de inamici.

Anii ’80 la putere

În stilul seriei Black Ops, Cold War va combina elementele de cultură populară ale anilor ’80 cu o poveste bazată pe teoriile conspiraționiste, iar, pe parcursul campaniei, jucătorii vor avea ocazia să întâlnească figuri emblematice ale acelei ere. În cadrul acestei povești, veți avea ocazia să vizitați locații specifice vremii, precum Berlinul de Est, Turcia, Vietnam, Moscova sovietică și multe altele.

În centrul acțiunii se va afla un personaj misterios numit Perseus, a cărui misiune este destabilizarea echilibrului de putere și influență de pe glob, rescriind astfel soarta omenirii. Pe lângă campanie, o selecție bogată de arme si echipamente din timpul Războiului Rece își vor face apariția și în componenta de multiplayer competitiv, precum și în modul Zombies.

Call of Duty: Black Ops Cold War este dezvoltat în colaborare de studiourile Treyarch și Raven Software, urmând să fie lansat pe 13 noiembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S și PC (prin Battle.net).

Sursa: Call of Duty YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News