Când se lansează Project CARS 3

Autor: Cosmin Aionita | 25.06.2020
Când se lansează Project CARS 3

Bandai Namco Entertainment Europe și Slightly Mad Studios (acum parte a Codemasters), au dezvăluit când se lansează jocul de curse cu mașini Project CARS 3. După anunțul de la începutul lunii, nu vom mai avea mult de așteptat până când vom putea pune mână pe joc: data de lansare pentru Project CARS 3 a fost stabilită pentru 28 august 2020.

Cu ocazia acestui anunț, publisher-ul și studioul producător au oferit și o suită nouă de imagini din Project CARS 3, pe care le puteți admira în galeria atașată.

Când se lansează Project CARS 3

Cel mai cuprinzător și accesibil joc al seriei de până acum

Slightly Mad Studios promit că peste 200 de modele de mașini vor fi incluse în Project CARS 3 (cel mai ridicat număr de vehicule dintr-un joc al seriei), alături de peste 140 de circuite, de pe întreg globul (inclusiv Interlagos, circuitul pe care are loc Marele Premiu al Braziliei, dar și șoselele din Toscana). Toate acestea vor beneficia de un ciclu dinamic zi-noapte, precum și de posibilitatea de a fi abordate în condiții meteo variabile, caracteristice tuturor celor patru anotimpuri.

Când se lansează Project CARS 3

Pentru prima oară în cadrul seriei, modul Carieră din Project CARS 3 va oferi jucătorilor posibilitatea de a pune bazele propriei colecții de mașini. De asemenea, acestor bolizi le vor putea fi aplicate upgrade-uri de performanță, prin intermediul montării de piese noi, autentice, ce vor afecta atât puterea, cât și manevrabilitatea mașinilor. Nu în ultimul rând, tot ca noutate pentru serie, mașinile vor putea fi personalizate la nivel vizual, cu ajutorul unor componente precum jante, cauciucuri, eleroane etc.

Când se lansează Project CARS 3

Project CARS 3 a fost realizat “sub bagheta” lui Paul Rustchynsky, game director-ul ce a supervizat și dezvoltarea unor jocuri precum DriveClub, OnRush sau seria Motorstorm. Spre deosebire de Project CARS 2, producătorii promit că Project CARS 3 va fi cel mai accesibil joc al seriei, urmând să se adreseze tuturor categoriilor de jucători, indiferent de nivelul lor de pricepere într-ale jocurilor cu mașini. Noul titlu promite mai multe niveluri de assist-uri, un nou model de control dezvoltat special pentru controller, precum și manevrabilitate mai credibilă a mașinilor, dar și mai “fun”.

Când se lansează Project CARS 3

De asemenea, noul joc al seriei Project CARS promite o senzație de viteză mult mai pronunțată, simularea mai autentică a contactelor dintre mașini, accidente și un model de damage mai realist, dar și inteligență artificială îmbunătățită pentru ceilalți participanți la curse.

Project CARS 3 sosește pe 28 august 2020, atunci când jocul se lansează în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, și PC (prin Steam).

Sursa: Bandai Namco Entertainment Europe

Urmărește Go4Games.ro pe Google News