Ce noutăți aduce modul Carieră din FIFA 23

Autor: Cosmin Aionita | 03.08.2022
Ce noutăți aduce modul Carieră din FIFA 23
Foto: EA Sports

Electronic Arts prezintă modul Carieră din FIFA 23, descris drept experiența autentică a unora dintre cele mai renumite campionate și ligi, incluzând UEFA Champions League și UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander și multe altele.

Totul începe cu o nouă experiență a meniului principal, cu un design nou și reînnoit, ce promite să facă cariera de jucător sau manager mai intuitivă în FIFA 23, aducând mai multe informații contextuale în prim-plan, pentru a vă simplifica programul, antrenamentul, transferurile și multe altele în modul Carieră.

Un nou mod de a vă juca cariera, Playable Highlights, vă va permite să preluați controlul asupra momentelor-cheie ale fiecărui joc pentru a ajuta la definirea rezultatului meciului.

În schimb, Dynamic Moments va reprezenta o colecție de secvențe cinematice ce vor puncta progresia prin Cariera din FIFA 23, atât în modul Manager, cât și în cel dedicat fotbaliștilor.

Structura competițională din pre-sezon a fost de asemenea actualizată într-un format mai autentic, în timp ce, în modul Manager, veți putea juca alături de peste 350 de manangeri autentici din sportul-rege, dintre care peste 30 vor beneficia de aspectul lor real.

De asemenea, Manager mode va beneficia de o noutate, Transfer Analyst, menită să ușureze procesul de transferuri, inclusiv negocierile și capacitatea de analiză financiară.

Mai multe detalii despre noutățile și îmbunătățirile aduse de modul Carieră din FIFA 23 sunt disponibile în clipul de mai sus.

FIFA 23 va fi disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PS4 și Xbox One începând cu 30 septembrie 2022.

Sursa: EA Sports

Urmărește Go4Games.ro pe Google News