Cele mai bune fotbaliste din FIFA Women’s World Cup 2023 pentru FIFA 23

Autor: Cosmin Aionita | 26.06.2023
Cele mai bune fotbaliste din FIFA Women's World Cup 2023 pentru FIFA 23
Foto: EA Sports

EA Sports a dezvăluit Top 100 Player Ratings pentru cele mai bune fotbaliste din viitorul mod FIFA Women’s World Cup 2023 pentru FIFA 23, primul loc fiind ocupat de Sam Kerr, jucătoarea echipei naționale a Australiei. Modul FIFA Women’s World Cup 2023 va fi disponibil de la sfârșitul lunii iunie, sub formă de actualizare gratuită a jocului.

Cele mai bune jucătoare din fotbalul feminin s-au reunit în cea mai mare competiție internațională din cadrul jocului de renume mondial. Clasamentul cu cele mai bine cotate 100 de jucătoare internaționale din FIFA 23, chiar înainte de FIFA Women’s World Cup 2023, poate fi consultat aici: https://www.ea.com/games/fifa/fifa-23/news/womens-world-cup-ratings.

Conform producătorilor, aceste ratinguri vor fi actualizate pentru a reflecta echipele finale odată ce componențele acestora vor fi anunțate. Veți putea urmări toate aceste actualizări pe același site menționat mai sus.

FIFA 23 a fost dezvoltat de echipele EA Vancouver și EA București și este disponibil pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PS4 și Xbox One. Jocul este inclus și în serviciul EA Play.

FIFA Women's World Cup 2023
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News